Ženi se Kristijan Golubović
Kristijan Golubović

Treći put

Ženi se Kristijan Golubović

Kristijan Golubović uskoro će po treći put stati “na ludi kamen”. Naime, Golubović (44) će 10. avgusta oženiti Ivanu Veljković (27) iz Kraljeva, koja je u trećem mjesecu trudnoće.

- Tačno je, ženim se. Izabrali smo taj datum jer joj je taj dan rođendan. Ona je već isprobala vjenčanicu, koja joj se sviđa, a vjenčanje će biti crkveno. Nama je važno da se vjenčamo pred Bogom – rekao je Golubović za Alo, prenosi Telegraf.

kristijandevojka

Golubović iza sebe ima dva braka. Više godina je bio u vanbračnoj zajednici sa Beograđankom Danijelom, koja je prije neku godinu, preminula nakon duže i teške bolesti, a sa njom ima sina od 20 godina.

Dok je bio na izdržavanju kazne u požarevačkom zatvoru “Zabela”, oženio se 2006. sa dizajnerkom Suzanom Milojković (34), od koje se razveo sredinom 2012. godine, pola godine prije izlaska na slobodu.

U međuvremenu je bio u vezi sa košarkašicom Tatjanom Živanović (24) iz Kraljeva, zemljakinjom njegove buduće supruge Ivane. Atraktivna sportistkinja, koja igra za KK Radnički iz Kragujevca, je Kristijana čak iz publike u sudnici bodrila tokom suđenja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.