Irina i Kristijano uživaju u odmoru
Irina Šajk i Kristijano Ronaldo

Obradovali fanove zajedničkom fotkom

Irina i Kristijano uživaju u odmoru

Ruski supermodel Irina Šajk i fudbaler Kristijano Ronaldo uživaju na odmoru, a prelijepa manekenka je obradovala fanove sa zajedničkom fotografijom na Instagramu.

irina123

Manekenka i fudbaler uživaju na zasluženom ljetnjem odmoru i dok Irina nosi dekoltovanu majicu koja naglašava njene grudi, Kristijano ipak nije htio da se obnaži pred kamerom, pa je ostao u majici, na žalost brojnih obožavateljki.

Dan prije postavljanje ove fotke, Irina je okačila selfi sa bazena. U minijaturnom roze bikiniju pokazala je svoje seksi tijelo, a uz fotku je napisala "Zalazak sunca".

irina12

Na obje fotografije Irina ne nosi šminku, a brojin fanovi su joj rekli da joj ionako ne treba, jer je lijepa i bez nje.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.