Ezel postaje voditelj!
Kenan Imirzalioglu

Nova zvijezda "Milionera"

Ezel postaje voditelj!

Pored zavidne glumačke i manekenske karijere, Kenan Imirzalioglu ostvariće se i u ulozi voditelja.

Naime, šarmantni "Ezel" vodiće tursku verziju kviza "Želite li da postanete milioner?".

Inače, Imirzalioglu je ponudu da vodi turski kviz prihvatio istog dana kada su ga na sudu čekali zbog postupka za zloupotrebu i prodaju droge, a turski mediji pišu da se Kenan tog dana nije pojavio na ročištu.

Televizijskoj kući koja će emitovati šou očigledno ne smeta što se zvijezdi serije “Ezel” sudi zbog kokaina, a koliko će ga plaćati, nisu htjeli da otkriju.

Podsjećanja radi, markantni Kenan priveden je u akciji u kojoj je policija uhpsila još dvadesetak ljudi, a prijeti mu kazna od šest do 17 godina zatvora. Imirzalioglu ne pokazuje zabrinutost zbog postupka, a otkad su ga uhvatili sa kokainom, učestvovao je u brojnim humanitarnim akcijama, prenosi portal Stil.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.