Bred i Anđelina na velikom platnu
Ponovo zajedno

U drami "By the Sea"

Bred i Anđelina na velikom platnu

Nakon devet godina holivudski par Bred Pit i Anđelina Džoli ponovo će glumiti zajedno. Ovaj put u drami "By the Sea", a Anđelina će biti i ispred i iza kamere.

Oskarovka je istakla da se veoma raduje što će nastaviti da radi "sa Donom i celim 'Juniverzal' timom sa kojim će završiti Unbroken i početi rad na By the Sea".

Film će biti prvi zajednički projekat Breda Pita i Anđeline Džoli od filma "Gospodin i gospođa Smit" iz 2005., kada su se i upoznali.

Džolijeva je rediteljski debi, kada je o igranim ostvarenjima riječ, imala 2011. godine sa filmom U zemlji krvi i meda.

Oskara je dobila za sporednu ulogu u filmu Neprilagođena, dok je Pit prestižno priznanje Američke filmske akademije dobio kao producent filma 12 godina ropstva.

"By the Sea" najavljuju kao nezavisnu dramu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.