Goca Tržan ostavila vjerenika!
Goca i Raša

Ništa od tajnog vjenčanja

Goca Tržan ostavila vjerenika!

Donedavno je planirala tajno vjenčanje i priželjkivala još jedno dijete, a sada je ponovo solo. Goca Tržan okončala je vezu sa 14 godina mlađim bubnjarom iz njenog benda Rašom Novakovićem.

Navodno, došlo je do prezasićenja jer su stalno bili zajedno, Raša je živio s Gocom i njenom ćerkom Lenom u Mirijevu, a već godinama i rade zajedno.

Da se ne bi žestoko posvađali, Goca je riješila da izvjesno vrijeme bude slobodna i da razmisli o svemu, a njihovi prijatelji misle da će se par pomiriti "kad im se ohlade glave", jer oni "ne mogu zajedno, ali ni jedno bez drugog".
U međuvremenu Raša i dalje svira u Gocinom bendu, prenosi 24sata.rs.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.