Prošetajte kroz lukuzni dom Dijane Janković! (VIDEO)
Dijana Janković

Pogledajte

Prošetajte kroz lukuzni dom Dijane Janković! (VIDEO)

Po prvi put pjevačica je pustila kamere da zavire u njenu raskošnu kuću, u kojoj stanuje sa svojim suprugom Danijelom Rokvićem.

Jankovićeva je ekipu jedne televizijske emisije prošetala kroz sve prostorije i otkrila da je namještaj u kući marke Fendi, te da su ga ona i njen suprug zajedno birali.
Pohvalila se i kolekcijom slika naše slikarke Olje Ivanjicki, a priznala je da najmanje vremena provodi u kuhinji.
Naravno, omiljeni dio kuće mlade pjevačice je njen garderober, pa je pokazala i kakve odjevne komade posjeduje.

Ekipu emisije iznenadila je - liftom. Dijana je navela kako ne može bez lifta, jer je konstantno u štiklama, čak i kada je kod kuće, te bi joj silazak sa trećeg sprata jako teško pao, prenosi Alo.
Pogledajte video i "prošetajte" kroz Dijanin dom:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.