Nole i Jelena se vratili sa medenog mjeseca
Novak i Jelena

Stigli kući

Nole i Jelena se vratili sa medenog mjeseca

Novak i Jelena Đoković doputovali u Beograd poslije medenog mjeseca u Grčkoj. Novopečeni bračni par će narednih nekoliko dana boraviti u prijestonici, u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Poslije vjenčanja iz snova na Svetom Stefanu, i medenog mjeseca koji su proveli u Grčkoj, Novak i Jelena Đoković stigli su sinoć u Beograd. Doputovali su na aerodrom „Nikola Tesla“, odakle su se automobilom zaputili pravo u svoj stan.

Novopečeni bračni par će narednih nekoliko dana boraviti u prijestonici, u krugu porodice i najbližih prijatelja. Biće prilike za odmor od uzbuđenja i svega što im se dešavalo prethodnih dana, kao i za sumiranje utisaka sa svadbe.
Pored druženja sa familijom u Srbiji, Novak će dosta vremena posvetiti i treninzima, jer ga uskoro očekuje masters turnir u Torontu, koji počinje četvrtog avgusta, dok će se Jelena okrenuti aktivnostima u Fondaciji „Novak Đoković“, kojom uspješno rukovodi.

Najbolji teniser svijeta koristi svaku priliku da dođe u Beograd, svoj rodni grad, kako bi „punio baterije“ i spremao se za ono što ga čeka na ATP turu. Tako je bilo i početkom maja, poslije čega je započela njegova šampionska serija - prvo u Rimu, a potom i na turniru u Vimbldonu.
Da podsjetimo, Novak i Jelena vjenčali su se poslije osam godina zabavljanja, a svadbena ceremonija održana je 10. jula na Kraljičinoj plaži, da bi se par potom zavjetovao na ljubav i u crkvi, dva dana kasnije, na Petrovdan, pišu Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.