Ana Nikolić izbjegava Vladu Mandića!
Ana Nikolić

U širokom luku

Ana Nikolić izbjegava Vladu Mandića!

Iako živi u njegovoj zgradi i uredno mu svakog mjeseca plaća kiriju, riješila je da novac ne daje više njemu, već Mandićevom najboljem prijatelju Ljubi Jovanoviću, prenosi Alo.

Ana Nikolić u širokom luku izbjegava Vladu Mandića! Razlog zbog kojeg je Ana pobjesnila je njena ljuta rivalka Manda Popović, bivša djevojka Ćazima Osmanija, koja ju je zbog Feliksa prošle godine pretukla u hotelu „Maestral“ u Crnoj Gori.

Zato je umalo nije šlog strefio kada je u jednim novinama vidjela fotografiju sa Mandinog rođendana, na kojoj Popovićka i on sjede zagrljeni u jednoj budvanskoj diskoteci.
„Pozvala je Ljubu, koji takođe živi u jednom od Vladinih stanova i rekla mu da će njemu dati sljedeću kiriju. Kao i svaku narednu, dokle god bude boravila u Mandićevoj gajbi. Sve je mogla da povjeruje, ali da će se Vlada muvati sa djevojkom sa kojom je imala veliki problem, to nije mogla ni da sanja",rekao je izvor blizak pjevačici.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.