Evo u čemu je tajna njene blistave kože
Andželina Džoli

Anđelina Džoli

Evo u čemu je tajna njene blistave kože

Poput mnogih holivudskih zvijezda i Anđelina Džoli troši ogroman novac na uljepšavanje. Ipak, Anđelina ne haje da potroši koji dolar više na svoj zaista zavidan ten…

Naime, glumica svake godine potroši preko dvadeset hiljada eura na tretmane za lice. Anđelina se barem jednom mjesečno podvrgava laserskom tretmanu kako bi zadržala mladalački i svjež izgled. 

Ljekar koji pored Anđeline tretira i druge poznate ličnosti poput, Dženifer Lorens i Naomi Vats je za britanski časopis Gracija objasnio da se radi o potpuno neinvazivnoj metodi koja laserskim putem podmlađuje kožu. 

“Tretman traje oko 35 minuta kada se radi samo lice, a oko sat vremena kada se radi cijelo tijelo. Moram priznati da se mnoge zvijezde podvrgavaju ovom tretmanu prije nekog važnog događaja. Metod je potpuno bezbolan i što je najbitnije bezbjedan”, objasnio je dr Kolbert koji je dodao da je prvi put sarađivao sa glumicom 2009. godine kada je i osmislio specijalnu kremu za njenu kožu. 

“Sarađivali smo na raznim filmovima, gdje ja zajedno sa šminkerima na setu pomažem da Anđelinina koža uvijek izgleda besprijekorno”, dodao je Kolbert.

(superžena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.