Ceca predsjednica novog muzičkog rijalitija!
Ceca

“Pinkove zvijezde”

Ceca predsjednica novog muzičkog rijalitija!

Kako Telegraf saznaje, muzički rijaliti “Pinkove zvijezde” biće nešto potpuno drugačije u odnosu na sve do sada viđeno u Srbiji. Audicije su još uvijek u toku, a takmičenje počinje u septembru.

Garancija da će ovaj projekat koji će biti i te kako gledan su imena osoba koje će biti u žiriju, a najpoznatija od njih biće predsjednica žirija – proslavljena pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Pjevačica, koja je s Pinkom u više nego prijateljskim odnosima, bez dvoumljenja je prihvatila poziv da bude na čelu žirija, budući da je ovo veoma skup i ambiciozan projekat, jer će o karijerama najboljih brinuti lično Milica Mitrović, s kojom je Ceca u gotovo porodičnim odnosima.

Kako otkriva Telegraf, Željko i Milica Mitrović imaju nameru da ovaj rijaliti zasjeni sve slične projekte koji su se do sad emitovali na našim prostorima, uključujući i čuveni “X faktor”. Audicije uveliko traju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.