Bijonse i Džej Zi čekaju kraj turneje da se razvedu (VIDEO)
Bijonse i Džej Zi

Korak od razvoda

Bijonse i Džej Zi čekaju kraj turneje da se razvedu (VIDEO)

Bijonse i Džej Zi su na korak od razvoda, a taj korak će preduzeti odmah po završetku zajedničke turneje, navodi 'Njujork post'.

Kako izvori bliski paru navode, bračno savjetovanje nije upalilo zbog čega su ovaj put riješeni da se razvedu.

 "Traže način kako da to urade bezbolno. Ovo je velika koncertna turneja i izgubiće mnogo novca ako se razvedu odmah“, navodi izvor.
Tridesetdvogodišnja Bijonse i četrdesetčetvogodišnji Džej Zi prestali su da nose burme, a njihovi problemi postali su očigledni nakon skandala u liftu kada je Bijonsina sestra fizički nasrnula na njega.

Ipak, izvori navode da su problemi počeli mnogo ranije, čak i prije rođenja njihove ćerke Blu Ajvi.
"Mislili su da će biti bolje. Napravili su klasičnu grešku misleći da će dijete promijeniti sve“, prenosi Alo.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.