Anabela Atijas ponovo trudna!? (FOTO)
Anabela

Pjevačica uživa na plaži

Anabela Atijas ponovo trudna!? (FOTO)

Anabela Atijas ponovo je u blaženom stanju, ako je suditi po stomaku koji je uslikao „Alo!“ paparaco. Pjevačica se pojavila na plaži u Budvi, gdje je uživala sunčajući svoje zgodno tijelo, ali ipak svima je u oči upao stomačić nalik trudničkom.

Gospođa Atijas nije se uopšte trudila da ga sakrije, naprotiv, svoje nove obline istakla je crnim kupaćim kostimom. Osmijeh koji nije skidala sa lica odavao je utisak da je u drugom stanju, te da bi za nekoliko mjeseci njena i Atijasova ćerka Blankica mogla da dobije brata ili sestru.

anabela1

Iako se sve češće mogu čuti glasine da su Anabela i Andrej u lošim odnosima, te da su na korak do razvoda, očigledno su se stvari među njima popravile, te je pravljenje nove bebe u stvari znak da uživaju u ljubavi. Kako bi čuli kada rode stižu u dom Atijasovih, ekipa portala Alo je pozvala Anabelu, koja je na čestitku zbog prinove reagovala malo zbunjeno.

anabela2

 - Pa dobro... Izvinjavam se što sam debela - rekla je kratko pjevačica.
Podsjećanja radi, Anabela i Andrej prije tačno godinu dana dobili su ćerku kojoj su dali ime Blankica.

anabela3

Anabeli je to treća ćerka jer iz braka sa Gagijem Đoganijem ima ćerke Lunu i Ninu, dok Andrej iz vanbračne zajednice sa Jasminom Skender ima sina.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.