Ovako princeza održava liniju
Kejt Midlton

Pet tajni Kejt Midlton

Ovako princeza održava liniju

Kejt je jedna od rijetkih članova kraljevske porodice koji nemaju ličnog trenera i nutricionistu. Prirodno je vitka, pa se samo trudi da jede što zdravije.

PRELIJEPA
Kejt Midlton uvijek je pod budnim okom javnosti, pa se nakon rođenja sinčića Džordža brzo vratila u fit formu.
Uprkos brojnim obavezama, Kejt uvijek uspijeva da održi vitku figuru, a sad znamo i kako to radi!

UVIJEK JE NA SVJEŽEM VAZDUHU
Njeni omiljeni sportovi su trčanje i veslanje, pa se trudi što više vremena da provede na svježem vazduhu baveći se tim aktivnostima. Osim toga, svaka dva dana odlazi u duge šetnje kako bi ubrzala rad srca.

DVIJE MUVE JEDNIM UDARCEM
Kejt ne troši vrijeme, pa kardio treninge često radi sa tegovima. Kombinuje i razne vježbe poput čučnjeva s iskoracima ili sklekovima sa step apovima.

PLIVANJE I SKIJANJE
Tokom zimskog i ljetnjeg odmora, Kejt puno pliva ili skija kako bi održala formu i na putu. Skijanje sagorijeva i do 1400 kalorija po satu, te pokreće gornji i donji dio tijela, dok plivanje oblikuje cijelo tijelo i povećava izdržljivost.

JOGA PROTIV STRESA
Medijska eksponiranost uveliku utiče na lijepu Kejt, ali ona je naučila da se bori sa stresom - princeza bira jogu koju praktikuje između treninga.

KEJT NE VOLI DA BUDE NA DIJETI
Svakodnevno jede čisto meso, morsku hranu i puno povrća, te na taj način u tijelo unosi sve potrebne nutrijente. Osim toga, Kejt je poznata po tome da obožava slatkiše, pa uvijek pri ruci ima omiljene gumene bombone. Naučila je da je najbitnije da sluša svoje tijelo, da se ne odriče omiljene hrane već jednostavno da ne pretjeruje u ničemu.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.