Ove cipele nosi uz sve kombinacije
Kraljica Letisija

Štedljiva kraljica

Ove cipele nosi uz sve kombinacije

Kraljica Letisija je poznata po svom stilu, a na jučerašnjem prijemu ponovo je nosila cipele Karoline Erere sa zmijskim dezenom. Ona i kralj Filip dočekali su članove „Rita Quetzal BBVA 2014“ ekspedicije u El Pardo palati.

Cipele koje je tom prilikom nosila obula je već nekoliko puta, što inače radi većina žena, ali bi se od kraljice očekivalo da za svako pojavljivanje obuje novi par cipela.

U ovim istim cipelama viđena je i prije dvije nedjelje, što bi značilo da ona i Kejt imaju još jednu sličnost – štedljive su.

 

Za ovu priliku obukla je bijelu lanenu suknju sa bronzanim linijama oko struka i bijelu majicu od šifona.

 

U kosi je imala jednostavnu bijelu traku za kosu sa tri dijamantske zvijezde koje su se slagale sa njenim minđušama, a bila je toliko rasopoložena da je pristala i da sa dvije tinejdžerke pozira za selfi, prenosi ženablic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.