Dragana Mirković: Ne odustajem od koncerta u Beogradu!
Dragana Mirković

Tri decenije karijere

Dragana Mirković: Ne odustajem od koncerta u Beogradu!

Folk zvijezda Dragana Mirković, koja je prošlog mjeseca sa suprugom Tonijem Bijelićem imala saobraćajnu nesreću, ne odustaje od solističkog koncerta 3. oktobra u beogradskoj „Kombank areni“.

Pjevačica, koja se od posljedica udesa trenutno oparavlja u svom domu nadomak Beča, u čemu joj svakodnevno pomaže fizioterapeut, potvrdila je da će nastupiti u najvećoj dvorani na Balkanu, povodom tri decenije karijere.

"Da smo živi i zdravi, biće koncerta zato što kad nešto obećam onda to tako mora da bude", rekla je Dragana.

"Daću sve od sebe da ispunim očekivanja, kao da povrede nije ni bilo. Možda u tome pretjerujem, ali takva sam. Ukoliko bih odložila koncert, znajući sebe, više ga ne bih ni održala. Trebalo mi je mnogo vremena da se uopšte odlučim na to. Pjevaću 50 hitova, tri sata, makar sjedila u stolici. Zbog rehabilitacije neću moći da izvodim ozbiljnije koreografije", kaže pjevačica.

Veliku podršku u najtežim trenucima Dragana je imala od prijatelja i kolega, a, kako je rekla, među najažurnijima bio je Zdravko Čolić, prenosi Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.