Džesika Bil mu postavila ultimatum : Dijete ili razvod!
Džastin Timberlejk i Džesika Bil

Džastin na mukama

Džesika Bil mu postavila ultimatum : Dijete ili razvod!

Glumica Džesika Bil konačno je uvjerila supruga Džastina Timberlejka da je krajnje vrijeme da zasnuju porodicu, nakon što mu je zaprijetila da će ga ostaviti ako na to ne pristane, prenosi Alo.

Američki mediji navode da je par i ranije imao svađe na temu toga što pjevač nije htio da osnuje porodicu.
- Već godinu dana Džesika želi da zasnuje porodicu i onda je konačno "pukla". Dala mu je ultimatum da će ga napustiti ako ne promijeni mišljenje. To je natjeralo Džastina da razmisli. Iako je prestrašen od pomisli da postane otac učiniće sve da zadrži Džesiku. Zna da je ozbiljna i da nema drugog izbora - navodi izvor.
Džastin je navodno svjestan toga da je sam sebe doveo u situaciju u kojoj se sada nalazi.
- Sebe okrivljuje za sve što se dešava. Prije vjenčanja je tvrdio da će u braku odmah početi da rade na bebi, a to se godinama kasnije nije desilo. S druge strane, Džesika je nestrpljiva i jedva čeka da postane mama - zaključuje izvor.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.