Nevena Božović u zagrljaju Miloša Bikovića
Nevena Božović i Miloš Biković

U novom spotu

Nevena Božović u zagrljaju Miloša Bikovića

Pop pjevačica Nevena Božović u utorak uveče je u restoranu "Novak" u Beogradu predstavila spot za pjesmu "Bal", Aleksandre Milutinović i Darka Dimitrova. Osim bivše učesnice "Prvog glasa Srbije", u centru pažnje je bio i glumac Miloš Biković, koji u video-klipu ima glavnu mušku ulogu. Zvijezda filma "Montevideo" oprobao se i kao režiser spota, koji obiluje romantičnim scenama glavnih junaka.

- Presrećna sam kako je urađen spot i drago mi je što je Miloš pristao da se pojavi u njemu - rekla je Nevena.

Jedan od najtalentovanijih i najpopularnijih glumaca mlađe generacije ističe da je do saradnje došlo preko zajedničkih prijatelja.

- Poštujem Nevenin rad, a ideja da režiram spot nastala je sasvim slučajno - rekao je Biković. - Kada smo razgovarali o scenariju, producent me je pitao da li nam je uopšte potreban reditelj.

(Večernje novosti)

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.