Princ Džordž proslavio prvi rođendan
Princ Džordž sa roditeljima

Čestitamo

Princ Džordž proslavio prvi rođendan

Torta, sendviči i gomila balona koji su visili s plafona. Sve je bilo spremno za prvi rođendan budućeg kralja, princa Džordža. A onda su u palatu Kensington počele da pristižu zvanice, sa kraljicom Elizabetom Drugom na čelu.

Osim roditelja, vojvotkinje i vojvode od Kembrižda, odnosno Kejt Midlton i princa Vilijama, te prabake - kraljice Elizabete, tu su bili i deda i baka sa Kejtine strane, to jest Kerol i Majkl Midlton, koji su došli zasebnim automobilima, princ Hari, omiljena rođaka prinčeva Vilijama i Harija Zara Vilijams, koja je stigla sa mužem Majkom i ćerkom Mijom, ujak Džejms Midlton, tetka Pipa Midlton i još nekolicina najbližih rođaka i prijatelja. Nedostajali su samo princ Čarls i Kamila, koji su poslali poklone.

Atrakcija: Đole sa mamom Kejt i tatom Vilijamom

 

Interesantno je da princ Čarls nije bio prisutan ni na proslavi prvog rođendana svog sina prvjenca, princa Vilijama, pošto je takođe bio službeno odsutan.

Prababa Elizabeta

 

Englezi su, inače, prvi rođendan malog Đoleta, obilježili kao da je u pitanju neki nacionalni praznik. Obučeni u kostime s nacionalnim simbolima i širokih osmjeha mahali su gostima koji su pristizali u palatu, na čijem ulazu su kačili čestitke s najljepšim željama.

Baka Kerol Midlton

 

 Mali Đole je treći u redu za nasljeđivanje krune. Prvi je njegov deda princ Čarls, a drugi je otac, princ Vilijam. Đole je sa treće pozicije istisnuo strica, princa Harija.

Elizabeta Druga  i Estimejt

 

Kraljica pala na doping testu!

„Kraljica je pozitivna na morfin”, smjehotresni je snimak sa televizije “Bi-Bi-Si”, koji je do suza nasmijao ljude širom svijeta.
Ne, ne radi se o tome da je Elizabeta Druga pala na doping testu, iako tako djeluje na prvi pogled, već njen konj! Naime, u kajronu vijesti koji je u dnu ekrana emitovan na “Bi-Bi-Siju”, puna vijest je glasila da je trkački konj Estimejt bio pozitivan na test na morfin, nedozvoljenu supstancu koja je na spisku doping sredstava. Ipak, taj dio se nalazio tek na kraju vijesti, pa je gledaocima prvi dio bio šok, a fotografija s tim dijelom vijesti postala je hit na internetu.
Inače, Estimejt je pao na doping testu jer je, kako je navedeno, „jeo kontaminiranu hranu”, piše Alo portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.