Rada: Milica Pavlović i ja smo u odličnim odnosima! (VIDEO)
Rada Manojlović

Nema svađe

Rada: Milica Pavlović i ja smo u odličnim odnosima! (VIDEO)

Pjevačica Rada Manojlović rekla je da nikada nije bila u svađi sa koleginicom Milicom Pavlović.
Ona je u emisiji “Premijera” televizije “Pink” izjavila da se dobro slaže sa atraktivnom Leskovčakom, prenosi telegraf.rs.

- Nas dvije smo u odličnim odnosima… Ja znam koliko ona odvaja… Svaki dinar ulaže u karijeru, spotove, pjesme, nastupe. Rekla sam joj da je to jedini način da uspiješ – rekla je Rada.

Manojlovićeva nikada svoju nije gradila na skandalima, već svojim radom i trudom, na šta je jako ponosna.

Milica Pavlović

 

- Ja da želim, pa ja bih kao Vesna Zmijanac, to je ona rekla jednom prilikom: “Da hoću, ja bih bila svaki dan na naslovnoj, ali vam ne dam materijala”. Ja da želim da se moje ime ispira konstantno po naslovnim stranama, sa svađanjem sa kolegama i koleginicama… Mislim da bih sada okasnila, ako bih to počela sada da radim… To je onda trebalo uraditi prije sedam godina, kada sam počinjala, pa da nađem način što prije da se probijem – istakla je pjevačica.
Pogledajte prilog emisije “Premijera” sa Radom Manojlović, gdje je mlada pjevačica i premijerno predstavila dio svoje nove pjesme:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.