Karleuša krenula s ćerkicama u školicu, ali kako se to obukla?
Jelena Karleuša

Pogledajte

Karleuša krenula s ćerkicama u školicu, ali kako se to obukla?

U sred ljeta i ljetnjeg raspusta pjevačica Jelena Karleuša objavila je fotografiju na društvenim mrežama na kojima je zajedno sa svojim ćerkicama Atinom i Nikom.

jeca

- ``Žurimo u školicu! Želimo vam divan dan ispunjen ljubavlju i smijehom!``, napisala je zgodna mama dvije ćerkice.

Pojedini su prokomentarisali da im nije jasno u kakvu školicu ona  vodi djecu kada je jasno da je raspust (mnogi su reagovali i napisali kako rade privatni vrtići), a bilo je i onih koji su zamjerili pjevačici što je oskudno odjevena dok vodi djecu u školicu. Šta vi kažete na njen stajling za ovu priliku?

(ekskluziva.ba)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.