Šta je Džejson Stejtam radio i kako je izgledao prije 24 godine! (VIDEO)
Džejson Stejtam i Rosi Hantington

Bio je magnet za žene

Šta je Džejson Stejtam radio i kako je izgledao prije 24 godine! (VIDEO)

Za sve osobe ljepšeg pola mali podsjetnik ko je Džejson Stejtam (Jason Statham). Ili, bolje rečeno: holivudski frajer go do pojasa. Pogledajte snimak od prije 24 godine.

Mnoge žene smatraju ga jednim od najboljih frajera Holivuda trenutno. Pojedini filmski kritičari ga nazivaju i "posljednjim akcionim herojem", odnosno posljednjim junakom akcionih filmova, piše Mondo.

Britanac Džejson Stejtam, koga znamo iz serijala "Transporter", potom filmova "Dvije čađave dvocijevke", "Sneč", "Adrenalin", "Kolateral", "Posao u Italiji", "Smrtonosna trka"... za nešto više od mjesec dana će proslaviti 47. rođendan, ali to se ne odražava na njegov izgled.

Štaviše!

Ono što možda ne znate o njemu, drage dame, jeste da je čak 12 godina bio član britanske reprezentacije u skokovima u vodu, a na Svjetskom prvenstvu 1992, prenosi Blic.

Htjeli smo da vam pokažemo snimak iz 1990. godine kada se za Englesku takmičio na Igrama Komonvelta. Tada je imao 23 godine.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.