Anđelina Džoli i Bred Pit napokon staju pred oltar...ali na filmu!
Andelina Džoli i Bred Pit

Šuška se

Anđelina Džoli i Bred Pit napokon staju pred oltar...ali na filmu!

Već mjesecima unazad se šuška da će Bred i Anđelina poslije devet godina ponovo snimati zajedno. Ta informacija je konačno potvrđena.

Anđelina i Bred će zajedno producirati i glumiti u filmu "By the Sea". U pitanju je intimna drama koju rade sa Univerzalom.

- Anđelina nastavlja da pokazuje svoju nevjerovatnu sposobnost pričanja priča ispred i iza kamere i srećni smo što će ona raditi sa nama. Anđelina i Bred predstavljaju dva najveća holivudska talenta i srećno smo što smo dio njihove nove saradnje - kažu iz "Universal Pictures".

A potom je i glumica potvrdila ovu tvrdnju: "Jako sam srećna što ću nastaviti saradnju sa Universal Picturesom dok završavam ‘Unbroken’ i počinjenjem rad na "By the Sea".

Podsjetimo se da su se Bred i Anđelina "smuvali" na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit".

(blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.