Kakav je to kompliment Kluni uputio svojoj vjerenici?
Amal i Kluni

Iskrena izjava

Kakav je to kompliment Kluni uputio svojoj vjerenici?

Džordž Kluni nije samo glumac, već i scenarista, režiser i producent, ali i do nedavno jedan od najvećih zavodnika na holivudskom nebu. Uz njegovo ime povezivali su brojne ljepotice, te ga je bio glas "vječitog neženje". Sve dok mu srce nije osvojila skromna brineta Amal Alamudin, piše Stil.

Iako i te kako uspješan u svom poslu, dobitnik Zlatnog globusa i Oskara, ali i muškarac koji zna kako da barata sa novcem, Kluni je nedavno javnost oduševio svojom izjavom koja se tiče njegove vjrenice. "Ja se udajem", ponosno je izjavio u najnovijem intervjuu za Variety.

Ne samo što je Amal izuzetno uspješan advokat u Velikoj Britaniji, takođe je i aktivistkinja i savjetnik Ujedinjenih Nacija. U suštini, ona je ozbiljan "ulov", piše Woman's Health.

Tako da kompliment koji joj je indirektno uputio svojom izjavom samo pokazuje koliko je njihov odnos čvrst - istraživanja pokazuju da partneri koji se međusobno cijene, poštuju i dive podvizima, kako poslovnim, tako i privatnim, ostvaruju bolju i stabilniju vezu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.