Dara Bubamara: Verica je penzionerski dizajner!
Dara Bubamara

Pjevačice oplele po neprijateljima

Dara Bubamara: Verica je penzionerski dizajner!

Folk pjevačica Radojka Adžić Dara Bubamara nastavila da vrijeđa kreatorku Vericu Rakočević. "Ona je zla i ne voli mlade i uspješne žene". Maja Nikolić o Ani Nikolić: "Izgleda kao učiteljica koja radi za 15.000 dinara".

Ekipa emisije "Ekskluziv" odlučila je da u svoj "Modni žiri" pozove dvije pjevačice koje su odavno proglašene za dvije najlošije obučene na estradi ili one sa najmanje ukusa - Maju Nikolić i Daru Bubamaru.

E, pa Maja i Dara su dobile zadatak da ocjenjuju druge pjevačice i poznate ličnosti. Kritikovale su Seku Aleksić zbog mantilića ("liči na Betmena" - Maja Nikolić), Crnogorca Danijela Alibabića zbog sveukupno lošeg stajlinga i zelenih starki ("ovakve zelene starke se ne nose ni u Niš" - Maja Nikolić) i još neke...
"Cirkus i blagi užas", tako je Dara Bubamara ocijenila način oblačenja kreatora Saše Vidića.
Dok je Dara pohvalila izgled koleginice Ane Nikolić, dotle je Maja ovako prokomentarisala izgled koleginice: "Meni izgleda na učiteljicu koja radi za platu od 15.000 dinara".

Ipak, Dara Bubamara je eksplodirala kada je trebalo da prokomentariše poznatu kreatorku Vericu Rakočević. Iz pjevačice je krenula lava!
"Ona nije čula za 'Hermes'... Ona je u staroj Jugoslaviji kreirala za penziona lica i ne može da razumije moje kreacije, niti može da komentariše mene i da govori da se ja ne oblačim dobro. Ona je veoma zla i ne voli mlade i uspješne djevojke", kaže Dara Bubamara.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.