Nataša Bekvalac se konačno otarasila Dače!
Nataša Bekvalac

Uklonila tetovažu bivšeg supruga

Nataša Bekvalac se konačno otarasila Dače!

Nataša Bekvalac zauvijek se otarasila bivšeg supruga Danila Ikodinovića. Pop pjevačica je prije tri dana prekrila tetovažu slova D na svojoj desnoj ruci, koja je simbolizovala početno slovo imena poznatog vaterpoliste. Budući da prije dva mjeseca nije uspjela laserom da je skine, Nata je otišla kod tatu majstora i slovo prekrila grančicom sa trešnjinim cvijetom, koja simbolizuje ljudski život i žensku ljepotu.

Paparaco Kurira je juče uslikao lijepu pjevačicu kako u ranim jutarnjim časovima kreće na snimanje emisije, a Bekvalčeva je držeći telefon u ruci otkrila i svoj novi tatu.
- Nataša se nije mnogo opterećivala Dačinom tetovažom, ali prosto zbog budućih mladića nije željela da nosi slovo svog bivšeg na ruci. Njoj je sestra Dragana pokušala laserom da skine slovo D, ali ta tehnika nije uspjela, pa ju je prije tri dana prekrila trešnjinim cvijetom. Ona je ovim gestom konačno stavila tačku na prošlost - ističe sagovornik Kurira blizak pjevačici.

Prvi povukao nogu
I DAČA PREKRIO NATU CVJETOVIMA

Za razliku od Nataše, Ikodinović je tetovažu sa njenim likom prekrio prije godinu dana, na nagovor svoje sadašnje djevojke, odbojkašice Maje Ognjenović.
Naime, Dača je na desnoj ruci, koju je kasnije povrijedio u teškoj saobraćajnoj nesreći, istetovirao portret Bekvalčeve, a sada tu tetovažu krasi crveno cvijeće i tribali. Fotografijom nove tetovaže svog dečka lično se pohvalila Maja na društvenoj mreži Instagram.

(Kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.