Kejti  Prajs muž varao dok se porađala!
Kejti Prajs

Britanska rijaliti zvijezda

Kejti Prajs muž varao dok se porađala!

Britansku rijaliti zvijezdu Kejti Prajs suprug Kiran Hajler prevario je s njenom najboljom prijateljicom u trenutku dok se porađala, piše Alo portal.

Prajsova je izjavila da je i dalje povrijeđena zbog prevare supruga, a u novom intervjuu otkrila je da ju je suprug ostavio u porođajnoj sali kako bi otišao kući da ima seks s ljubavnicom.

- Prvi put su imali seks u kupatilu na spratu naše vile. Kasnije su spavali u mom krevetu dok sam se porađala. Rijetko me je i posjećivao u bolnici - ispričala je Kejti. Zanimljivo je da britanska rijaliti zvijezda razmišlja o tome da li će suprugu i ocu svoje djece oprostiti prevaru.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.