Andrej Pejić promijenio pol i ime!
Andrej Pejić

Uradio operaciju promjene pola

Andrej Pejić promijenio pol i ime!

Androgeni model Andrej Pejić se 2011. godine pojavio kao muškarac koji je nosio ženske kolekcije poznatih dizajnera kao što su Mark Džejkobs i Paul Gaultier.

Nedavno u Njujorku, ogrlica na njegovom vratu, koja je označavala njegovo ime, izazvala je iznenađenje kod svakog, pišu Novosti. Umjesto Andrej, pisalo je Andreja, i tako je androgeni model skrivenom porukom otkrio da je uradio operaciju promjene pola.

- Želim da podijelim svoju priču sa svijetom, jer mislim da imam društvenu odgovornost. Nadam se da ću ako budem otovoren o tome, to postati manji problem. Uvijek sam sanjao da budem djevojka, a jedan od mojih najranijih sjećanja se vrti oko mamine suknje, kada sam pokušavao da budem balerina - priča Andrej (22) za magazin Pipl.

- Bio sam srećan kada je došao trenutak pred operaciju. Tri mjeseca posle toga sam se napokon opet osjetio kao ja - rekao je Pejić.

- Prije godinu i po dana sam riješio. Moj najveći san je bio da se osjećam prijatno u svom tijelu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.