Saša Kovačević snima samo singlove
Saša Kovačević

Ne isplati se snimati album

Saša Kovačević snima samo singlove

Pop pjevač Saša Kovačević svjestan je da je publiku navikao da za svaku pjesmu uradi visokobudžetni spot. To radi jer se danas ne isplati snimiti album.

- Album iziskuje mnogo novca, vremena i stresa, a za tako veliki ulog ne postoji adekvatna novčana nadoknada - rekao je Kovačević. - Radije snimam singlove, jer mogu više da im se posvetim. Moji spotovi imaju odličnu gledanost na "Jutjubu". Kada se budem odlučio za album, što može da bude i krajem godine, novim pjesmama pridodaću i singlove i tako smanjiti finansijsku računicu, pišu Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.