Lepa Brena ipak pala i povrijedila se
Lepa Brena

Slomila ruku

Lepa Brena ipak pala i povrijedila se

Hrvatski mediji objavili su da je Lepa Brena doživjela saobračajnu nesreću u kojoj je teško povrijeđena, ali izgleda da je pjevačica samo pala i polomila ruku.

Hrvatski mediji javili su, pozivajući se na njenog portparola, da je toku operacija u specijalnoj bolnici u Lovrenu, da je teško povrijeđena i da su joj polomljene ruke.

Kako prenosi Portal RTCG, telegraf.rs je objavio kratku izjavu njenog supruga Bobe Živojinovića da je pjevačica pala poslije doručka i polomila ruku, pa da je zbog toga u bolnici a ne zbog saobraćajne nesreće kako je javljeno.

Lepa Brena i Boba Živojinović odmarali su u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, što čine svakog ljeta, javlja Kurir. 

Lepa Brena je večeras i sjutra trebalo da održi dva koncerta u Makrskoj, javili su hrvatski mediji.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.