Anabelin muž ne daje alimentaciju za sina
Andrej i Anabela Atijas

Traži DNK

Anabelin muž ne daje alimentaciju za sina

Andrej Atijas već dvije godine ne viđa nasljednika, koga je dobio s Jasminom Skender, i želi da se utvrdi da li je on otac.

Andrej Atijas, suprug pjevačice Anabele Atijas, već dvije godine ne plaća alimentaciju za sina, koga je 2012. dobio s Jasminom Skender. Prema riječima izvora, Andrej je samo u početku nekoliko puta dolazio da vidi dječaka, ali sada izbjegava očinske obaveze. S druge strane, u medijima pokazuje luksuzan život s Anabelom, s kojom je u dobio ćerku Blankicu, piše Kurir.

- Andrej je sina s Jasminom dobio tri mjeseca nakon što je počeo vezu s Anabelom. Ona sama brine o njemu i sve troškove njegovog izdržavanja sama plaća - navodi izvor.

Jasmina je kratko potvrdila za Kurir da nije u kontaktu s Andrejom.
- Ne plaća, niti dolazi. Uopšte nismo u kontaktu. Ne pišite ništa, ne želim da se provlačim po novinama - istakla je bivša djevojka Atijasa, koja je svojevremeno tvrdila da je s njim bila u ozbiljnoj vezi.

Sa druge strane, Anabelin suprug tvrdi da je tužio Jasminu jer mu je zabranila da viđa dijete i želi da svu priču o starateljstvu razjasne na sudu.
- Ne bježim od svoje odgovornosti iako sam s njom proveo samo jednu noć, a ona me nakon tri mjeseca obavijestila da je u drugom stanju. Rekao sam da ću da priznam dijete kad se analizom DNK utvrdi da je moje, što ona izbjegava - kaže Andrej i dodaje: 
U međuvremenu mi je još pet momaka reklo da su se tresli da nije njihovo. Ipak, plaćao sam redovno alimentaciju dok mi nije zabranila da viđam sina.Tada sam je tužio, ali ona je promijenila adresu, i sud ne može da joj dostavi tužbu  - ispričao je Atijas, prenosi Blic.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.