Zvijezda serije 'Buffy' slavila je 44. rođendan kompletno gola! (VIDEO)
Karizma Karpenter

Ludost ili hrabrost

Zvijezda serije 'Buffy' slavila je 44. rođendan kompletno gola! (VIDEO)

Sjela je ispred prozora i pokazala da ima 'ubistveno' tijelo. Karizma Karpenter 'fotku' na kojoj se vide sve njene draži podijelila je sa 171.000 fanova na društvenoj mreži

Karizma Karpenter u srijedu je proslavila 44. rođendan. Glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'Buffy, ubica vampira' rođendan je odlučila da proslavi na poprilično zanimljiv način - skinula se gola, piše 24sata.hr.

Karizma je gola pozirala ispred prozora tako da je njeno golo tijelo na fotografiji koju je objavila na društvenoj mreži 'okupano' svjetlošću. Svakodnevno trenira i ponosna je na figuru na kojoj bi joj mnoge žene mogle zavidjeti pa je zaključila da bi najbolji način da proslavi rođendan bio skidanje do kraja, prenosi Blic.

Golotinja joj, naime, nije ni najmanje stran pojam kako se 2004. skinula za Plejboj. Krasila je naslovnicu i obnažena snimila pozamašan editorijal.

Karizma se 2002. u Las Vegasu udala za Demijana Hardija. Par ima sina Donovana kog je Karizma rodila 2003. godine.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.