Nataša Bekvalac: Voljela bih da imam još djece!
Nataša Bekvalac

Intervju

Nataša Bekvalac: Voljela bih da imam još djece!

Pop zvijezda Nataša Bekvalac, mada je svojevremeno isticala da zbog neizmjerne ljubavi prema ćerki Hani ne bi voljela da se drugi put ostvari kao majka, otkriva za Story kako joj je ponovo proradio materinski instinkt.

"Hana ima i sestricu Andreu iz Danilovog prvog braka koju smatramo rođenom, ali voljela bih da imam još djece. Ne bih dijete rađala zato što je mojoj jedinici potrebno društvo.Djeca treba da na svijet dolaze iz ljubavi i poenta je u zasnivanju zdravih porodičnih odnosa, na temelju tih emocija", otkrila je pjevačica.

Kada su današnji muškarci u pitanju, lijepa pjevačica ima sljedeći stav:

"Ne znam šta se dešava, ali pravih muškaraca je sve manje. Prije svega, mislim na nesposobnost da se voljenoj ženi pruži osjećaj sigurnosti, kako ništa loše ne može da joj se desi, što je ključna osobina stuba porodice. Moja mama je imala sreću da živi pored takvog čovjeka.

Na pisanja o tome da ima velikih finansijskih problema Nataša poručuje: Mogla bih da proglasim doživotni bankrot jer svakodnevno imam finansijskih problema. Novac služi za trošenje i s njim je kao sa slavom, dobar je sluga a loš gospodar. Nije gazda ko umije stiskati, nego ko umije spiskati, a ja sam poprilično dobra gazdarica i imam onoliko koliko sam potrošila.

Ostatak intervjua pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od petka 25. jula.

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.