Lepa Brena ipak slomila obje ruke?
Lepa Brena u bolnici sa porodicom

Povrijedila se u Novom Vinodolskom

Lepa Brena ipak slomila obje ruke?

Pjevačica se povrijedila u Novom Vinodolskom, slomila je ruku i nalazi se u specijalnoj bolnici u Lovranu - kaže suprug Boba. Viktor, Brenin i Bobin sin, je na svom fejsbuk profilu objavio fotografiju, na kojoj se vidi da su povrijeđene obje ruke.

Pjevačica Lepa Brena doživjela je jutros nesreću prilikom pada u hotelu Novom Vinodolskom gdje sa suprugom Bobom Živojinovićem odmara svakog ljeta.

Brena je sa suprugom bila na doručku kada se saplela, pala i slomila desnu ruku u zglobu. 

Nije bila nikakva nesreća, pala je na doručku i polomila ruku. Evo nas sada u Lovranu na pregledu, napukla joj je samo kost u ruci, staviće joj gips i nastavljamo dalje - rekao je za "Alo.rs" njen suprug Slobodan Boba Živoinović.

Međutim, Viktor, Brenin i Bobin sin, je na svom fejsbuk profilu objavio fotografiju slavne pjevačice, na kojoj se vidi da su povrijeđene obje ruke.

Brena do daljeg neće nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihaću, saopštila je PR služba popularne pjevačice.

Podsjetimo, Lepa Brena još od od 2004. godine boluje od tromboze. Tada joj je na nastupu poplavila ruka i počela da trne zbog začepljenje glavne vene supklavije. 

Problem se ponovo pojavio u julu 2012. i zbog tromboze potključne vene provela tri dana na liječenju u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje. 

Pošto su joj ljekari razbili tromb, pjevačica je puštena kući. Od tada vodi računa o načinu života, pazi kako se hrani, vježba i trudi se da bude pod što manjim stresom, prenose Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.