Spavala sam s mnogim poznatim muškarcima
Lana Del Rej

Ispovijest Lane Del Rej

Spavala sam s mnogim poznatim muškarcima

Mračna, tajanstvena i veoma popularna Lana Del Rej otkrila je kako neke njene pjesme i nisu daleko od istine…

Lana Del Rey je pomalo posebna, ali zato je obožavaoci i vole. Podigla je kontroverze svojim spotovima, ali pjesma ‘F****d My Way Up To The Top’ izazvala je pravo komešanje javnosti. Naime, Lana kaže kako je spavala s mnogim muškarcima iz industrije kako bi stigla do vrha, a sada je to sve i otpjevala, piše Daily Mail.

Lana, čije je pravo ime Elizabeth Grant, rekla je u intervjuu za Complex magazin: “Spavala sam s mnogim muškarcima u industriji, ali ni jedan od njih mi nije pomogao s izdavanjem albuma. To je iritantno.”

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.