Do sada neobjavljen intervju Ejmi Vajhnaus:
Ejmi Vajhnaus

Do 30. godine ću imati bar jedno dijete i biću dobra mama

Do sada neobjavljen intervju Ejmi Vajhnaus:

Pjevačica koja je umrla 2011. sanjala je o kući sa puno djece u kojoj ima svoj studio.

Pjevačica Ejmi Vajnhaus preminula je prije tri godine, a kako bi ove godine proslavila 30. rođendan, na internetu je objavljen nikad objavljeni intervju. Sa Ejmi je 2004. razgovarao novinar Džon Mars, ali njegov urednik je tada odlučio da ga neće objaviti jer Ejmi neće postati toliko poznata koliko ona o tome mašta.

Nije ni slutio da će nekoliko mjeseci kasnije imati najprodavaniji album na svijetu, album “Back to Black” na kom se nalaze pjesme poput “Rehab”, “You Know I’m No Good” i “Losing Game”.

"Za deset godina imaću 30, mislim da ću do tada već imati jedno dijete. Do tada će mi biti objavljen i drugi album, a možda i nekoliko EP-ova", rekla je Ejmi nekoliko mjeseci prije objave albuma “Back to Black”, koji joj je donio pet Gremija.

Ipak, njeni ostali snovi, oni o porodičnoj sreći i majčinstvu, nikad se nijesu ostvarili. Ejmi je preminula 23. jula 2011. od trovanja alkoholom, a njeno beživotno tijelo pronašao je tjelohranitelj. Pjevačica se godinama borila sa zavisnošću, uzimala je heroin, krek, kokain i marihuanu.

"Mislim da ću se jednog dana skrasiti i da ću biti dobra majka. Nadam se da hoću. Želim da imam mnogo djece, barem petoro. Napravila bih studio u svojoj kući. Zamišljam se kako snimam pjesme u podrumu, a djeca dolaze i svi se pretvaraju da pjevaju u mikrofon i izgledaju preslatko", rekla je tada Ejmi.

U istom intervjuu je progovorila i o svom djetinjstvu.

"Imala sam problema s autoritetima, nijesam htela da mi niko govori šta da radim. Nijesam bila idiot, nego pametna djevojka, ali sam radila glupe stvari jer su ih radili i moji prijatelji", ispričala je. Na pitanje po čemu bi voljela da je pamte, pjevačica je rekla:

"Voljela bih da me se sjećaju kao nekoga ko je bio pionir".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.