Lepa Brena se oporavlja poslije operacije
Lepa Brena

Nosiće gips mjesec i po dana

Lepa Brena se oporavlja poslije operacije

Lepoj Breni (53) juče su ipak operisali zglob na desnoj ruci u klinici u Lovranu, uprkos tome što pjevačica godinama boluje od tromboze.

Kako su saopštili ljekari, zahvat je prošao bez komplikacija i supruga tenisera Slobodana Živojinovića se osjeća dobro. Pjevačica se u petak ujutru, poslije doručka na terasi hotela u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, okliznula i nezgodno pala i tom prilikom polomila desnu ruku i povrijedila lakat lijeve ruke.

Pod nadzorom ljekara

- Brena će morati da nosi gips najmanje još šest nedjelja, a oporavak će trajati najmanje pola godine. Pod nadzorom ljekara biće još 24 sata. Prima infuziju i koktel lijekova protiv bolova. Kada se probudila iz anestezije, prvo je pitala za Bobu i djecu. Ukoliko ne bude komplikacija, biće puštena na kućno liječenje - kaže izvor Kurira iz bolnice.

Od pjevačice se ne odvajaju njen suprug Boba i sinovi Stefan i Filip.

- Pjevačica je smještena u običnoj sobi i nema posebnih zahtjeva. I dalje trpi jake bolove, tako da je često uplakana. Najteže joj pada što ne može sama da se hrani i odlazi u toalet. Telefon joj neprestano zvoni, a ona ne može da ga koristi. Ljekari se ipak nadaju da će njen oporavak ići brže jer se nalazi u dobroj formi - zaključuje sagovornik Kurira.

Porodica Živojinović se povodom trenutne situacije oglasila saopštenjem.

Zahvalili se medijima

- Zahvaljujemo na velikoj pažnji koju su nam ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i cjelokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesovanju i brizi za zdravstveno stanje folk zvijezde. Porodica Živojinović koristi priliku i da zahvali medijima na objektivnom izvještavanju, ali i da predstavnike štampanih i elektronskih medija zamoli za očuvanje privatnosti do potpunog oporavka Lepe Brene, kada će ona u skladu sa svojom profesijom i odgovoriti na novinarska pitanja u vezi s njenim zdravstvenim stanjem - piše u saopštenju.

Reagovanja

Mlađan Dinkić, političar
BRENA JE JAKA ŽENA

Čuo sam se s Bobom, pozdravio sam je i poželio joj brz oporavak. Brena je hrabra žena i znam da će se vrlo brzo oporaviti i vratiti poslu. Čim stignu u Beograd, posjetiću je.

Seka Aleksić, pjevačica
IZAĆI ĆE KAO POBJEDNIK

Baš sam se potresla kad sam pročitala vijest u novinama. Poslala sam joj poruku jer ne želim da je u ovom trenutku opterećujem i poručila da u nju nikad ne sumnjam i da sam sigurna da će i iz ove priče izaći kao pobjednica. Jedva čekam da je vidim.

Dragan Kojić, pjevač
MISLIO SAM DA JE ŠALA

Poslao sam joj poruke podrške. U prvi mah sam pomislio da je neka šala, pa sam kasnije saznao da ipak nije. Želim joj da što prije ozdravi. Svakom može da se desi ono što se dogodilo Breni. Porodica Živojinović su naše drage komšije i srećan sam što su prognoze dobre.

Zorica Brunclik i Kemiš
ŽELIMO JOJ DA BRZO OZDRAVI

Nismo se čuli s Brenom, poslali smo joj poruku. Nadamo se da će što prije ozdraviti. Mnogo nam je žao i želimo joj da brzo bude ona stara. Sigurni smo da će se što prije naći kod kuće, a važno je da su Boba i njihova djeca uz nju.

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.