Kris: I dalje sam blizak sa Gvinet
Kris i Gvinet

Prijateljstvo nakon razvoda

Kris: I dalje sam blizak sa Gvinet

Frontmen grupe Koldplej skoro je izjavio kako je vrlo blizak sa bivšom suprugom Gvinet Paltrou, iako nisu više zajedno.

"I dalje smo jako bliski, ali nismo zajedno. Među nama je i dalje jaka ljubav. Sve je prošlo bez velikih skandala“, rekao je Kris u skorašnjem intervjuu za jedan radio u Los Anđelesu pričao o odnosu sa Gvinet Paltrou nakon razvoda.

"Iskreno, ne volim da pričam o tome. Sve što smo vam rekli na početku godine i dalje stoji. Veoma smo bliski uprkos razvodu, ali nismo zajedno“, rekao je Kris koji kaže da nisu željeli da prave nikakve skandale.

"Nema nikakvog skandala. Volio bih da mogu da vam "dam skandal“, ali nema ga", završio je pjevač.

Iako su razvod sporazumno objavili u martu ove godine, Kris i Gvinet viđeni su nekoliko puta u zejdničkom društvu baš kao što su tvrdili da će ostati prijatelji zbog djece i njihove međusobne velike ljubavi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.