Šakira i Pike čekaju drugo dijete
Šakira i Pike

Čestitamo

Šakira i Pike čekaju drugo dijete

Prije nekoliko dana mediji su spekulisali da je pjevačica Šakira u drugom stanju i da će njen sin Milan dobiti brata ili sestru. Sada su ove spekulacije potvrđene.

Pjevačica Šakira i njen dečko Džerard Pike čekaju drugo dijete i izgleda da ovo nisu samo glasine.
Ove spekulacije potvrdio je Šakirin prijatelj Karlos Vives za "Fox News“. 
"Istina je. Šakira je trudna i jako je srećna“, rekao je i ostale detalje ipak sačuvao samo za sebe. 
Nagađanja da je pjevačica u drugom stanju počela su nakon spektakularnog zatvaranja SP u fudbalu u Brazilu gdje je nastupala ova vatrena Kolumbijka, ali gledaoce i navijače nije počastila tradicionalnim trbušnim plesom.

(super zena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.