Obožavatelj istetovirao lik Milice Todorović na grudima! (FOTO)
Milica Todorović

Pjevačica ostala šokirana

Obožavatelj istetovirao lik Milice Todorović na grudima! (FOTO)

Popularna pjevačica Milica Todorović doživjela je pravo iznenađenje kada joj je na jednom nastupu pritrčao fan i pokazao joj tetovažu njenog lika na grudima. Naime, izvjesni muškarac je prišao Milici dok je pjevala i raskopčao svoju košulju, otkrivši tetovažu koja je pjevačicu ostavila bez teksta, piše Alo portal.

- Milica je doživjela pravi šok kada joj je na nastupu prišao neki dečko i krenuo da otkopčava svoju košulju. Ona u prvom trenutku nije znala o čemu se radi, ali onda je ugledala svoj lik na njegovim grudima.

tetovaza

Dečko je njen veliki fan i odlučio je da istetovira njen lik na svojim grudima, a Milica je u tom trenutku bukvalno ostala bez teksta, ali je ovaj čin obožavatelja oduševio - rekao je izvor koji se našao na licu mjesta, a Milica je na društvenoj mreži Fejsbuk prokomentarisala:
- Hvala, Vodice, za odličan koncert. Beše predobro! Prvi put doživjeh da vidim svoj lik u vidu tetovaže na nečijim grudima.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.