Haris Džinović napadnut u Hrvatskoj!
Haris Džinović

Drama

Haris Džinović napadnut u Hrvatskoj!

Folk pjevač Haris Džinović napadnut je u jednom restoranu u Hrvatskoj nakon što je odbio da zapjeva grupi pijanih mladića.

Incident se dogodio nekoliko dana prije pjevačevog vjenčanja s dizajnerkom Melinom Galić, održanog prije tri nedjelje na luksuznoj jahti kod Dubrovnika.

Odbio da pjeva

Prema riječima sagovornika, do incidenta je došlo u Zadru, u restoranu hotela „Niko“ kada je pjevač ušao u restoran u kojem je već bila grupa pijanih mladića i odbio da im ispuni muzičku želju.

- Haris je s prijateljima svratio do Zadra i otišao do jednog elitnog hotela. Kad je ušao unutra, tamo se već nalazilo nekoliko mladića, koji su bili pod dejstvom alkohola. Vidjevši Džinovića, nagrnuli su na njega tražeći da im otpjeva nekoliko pjesama. On je to odbio, poslije čega je došlo prvo do verbalnog obračuna, a zatim i do fizičkog - ističe izvor koji se zatekao na licu mjesta i dodao:

- Sve se desilo brzo. Prvo su mu dobacivali ružne riječi, a onda su počeli da ga vrijeđaju na nacionalnoj osnovi, poslije čega je pjevač skočio i krenuo na njih. U tom trenutku jedan od mladića se zaletio da udari Harisa, ali je to spriječio vlasnik lokala, koji je odmah pritekao u pomoć Džinoviću i zaštitio ga. Mladići su se sklonili i ubrzo napustili restoran, a pjevač nije želio da slučaj prijavi policiji. Sva sreća što Melina nije bila prisutna jer bi izbio veći skandal - kaže sagovornik Kurira, koji je insistirao na anonimnosti.

Tokom jučerašnjeg dana redakcija portala Kurir je pozvala novopečenog mladoženju, koji je rekao da mu se često dešavaju takve situacije jer gosti žele da im on pjeva.

Haris negira incident

- Mi smo veče pred vjenčanje s prijateljima koji su prisustvovali tom činu na brodu bili u restoranu mog prijatelja i bili smo odvojeni od ostalih gostiju. Niko, i da je htio, nije mogao da traži da mu pjevam. Ali više puta mi se dešavalo kad privatno izađem da neko traži muziku, pa mi opsuje majku, a ja njemu sto majki. Uvijek govorim istinu, kakva god da je, a sada zaista nisam dobio batine - rekao je Haris, prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.