Lepa Brena: Isplakala sam se kao nikad do sad!
Porodica Živojinović

Iskrena

Lepa Brena: Isplakala sam se kao nikad do sad!

Folk diva Lepa Brena izašla je iz bolnice na kućno liječe poslije četiri dana provedenih na ortopedskoj klinici Lovren poslije operacije ruke.

"Od trenutka kada su mi stavili gips, svaki dan isti. Noćas sam prvi put spavala kako treba i što je najvažnije naučila sam da spavam na leđima", rekla je pjevačica i zahvalila osoblju i ljekarima u klinici i svima koji su slali poruke s toplim riječima.

Brena je otkrila da više nema bolove jer su je ljekari snabdjeli svim potrebnim lijekovima i da su je ljekari pustili iz bolnice, ali pod uslovom da bude disciplinovana.

"Nemam bolove, jer su me ljekari snabdjeli svim potrebnim medikamentima i sada je na meni da odmaram, idem na fizioterapiju i budem disciplinovana. Iz bolnice su me i pustili da izađem samo pod uslovom da mi bude obezbijeđen psihički mir, koji zaista imam u Novom Vinodolskom i koji sam imala i za sve vrijeme boravka u bolnici".

Pjevačica je tokom prvih dana pošto je pala i slomila obje ruke shvatila koliko je dobro isplakati se. Iz nje je, kako kaže, tokom pet dana, koliko je prošlo od nezgode, izašao sav bol", iskrena je folk diva.

"Mislim da sam se ovih nekoliko dana isplakala kako nisam odavno i definitivno je iz mene izašla sva bol koja se u svakom čovjeku skuplja. I shvatila sam koliko je korisno da se isplačete. Posljednji put sam se ovako osjećala, kada sam slomila nogu, dok je Stefan bio beba i sjećam se pakla kroz koji smo Boba i ja i moji roditelji prošli u to vrijeme.
U bolnici u Lovranu sam se dosta družila i pričala s pacijentima i starijim i mlađim od mene i svi su mi odreda rekli "da sam dobro prošla", što meni u prvi mah nije bila nikakva utjeha. Jer ja nisam navikla ni da ovoliko ležim, ni da ovoliko mirujem! Shvatila sam koliko smo svi kada se nađemo u jednoj ovakvoj situaciji, zapravo bespomoćni, da učimo stvari iz početka. Ni slutila nisam da vas činjenica da možete da se sami očešljate može da učini ovoliko srećnim! Shvatam ljude koji su na bilo koji način ikada bili primorani da zbog oporavka miruju. Konkretno, jasam se osjetila bespomoćnom kao nikada u životu, jer prvo nisam navikla da me neko drugi hrani, oblači, pere zube , češlja... Dobra stvar je što su mi Viktor i Stefan instalirali igrice na ipadu i što se sada svađam sa kompjuterom kada ga ne pobijedim! Uvijek sam ih grdila što igraju igrice, a sad sam počela i ja da igram! Znam sve serije na svim mogućim televizijama, ušla sam potpuno u radnju svake od njih!", kaže Brena.

(stil)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.