Mirka Vasiljević i Vujadin Savić: Treće dijete biće sin
Mirka Vasiljević sa porodicom

Najvjerovatnije

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić: Treće dijete biće sin

Kako su prvi pregledi pokazali, dobiće sina, ali to još sa sigurnošću ne mogu da tvrde, pa će kroz desetak dana, kada obave drugi ultrazvuk, biti sigurni u pol deteta

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić za šest mjeseci dobiće treće dijete. Ovaj put je dečak, pa će sljedeće godine porodica Savić biti bogatija za još jednog nasljednika.

Kako su prvi pregledi pokazali, dobiće sina, ali to još sa sigurnošću ne mogu da tvrde, pa će kroz desetak dana, kada obave drugi ultrazvuk, biti sigurni u pol deteta. Njima u suštini nije ni važno da li će biti dječak ili djevojčica već isključivo da sve bude u najboljem redu, piše časopis Stori.

Ovih dana Mirka i Vujadin sa sinom Andrejom i ćerkom Andreom odlaze na Crnogorsko primorje, gdje će se odmarati desetak dana, prenose Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.