Ovakvu Adrianu Limu još nijeste vidjeli (FOTO)
Adriana Lima

Opasna i seksi

Ovakvu Adrianu Limu još nijeste vidjeli (FOTO)

Jedna od najpopularnijih manekenki na svijetu, Adrijana Lima glavna je zvijezda najnovijeg Pirelijevog kalendara za narednu godinu koji predstavlja sve ljudske fetiše, piše super žena.

adrianalima

Kalendar je veoma inspirativnog karaktera u kome su pozirale razne ljepotice u izazovnim odjevnim kombinacijama sa raznim seksualnim pomagalima. Manekenke su obučene u kožne kostime što se vidi i na slici prelijepe Adrijane koja nosi kožne rukavice. 

Pored rukavica, brazilska manekenka ima i kaiš oko vrata, a kako ostale fotografije izgledaju možete samo da zamislite dok se ne pojave. 

Pored nje, na snimanju kalendara pojavile su se i Kendis Hafin, Izabela Fontana, Džoan Smols…

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.