Milan Stanković: Tjerao sam Radu da ugradi silikone!
Milan Stanković

Voli bujno poprsje

Milan Stanković: Tjerao sam Radu da ugradi silikone!

Pjevač Milan Stanković otkrio je šta je želio da promijeni na svojoj bivšoj djevojci Radi Manojlović.

rada

Naime, pjevač je komentarisao naslov koji se nedavno pojavio u jednim novinama, a to je da je Radu ostavio Momir zbog malih grudi. Na pitanje šta je on želio da promijeni na Radi, Milan je rekao:

"Ja sam ustvari sve svoje djevojke tjerao da stave silikone", rekao je Stanković u emisiji "Premijera". On je još i prokomentarisao Radinu novu pjesmu "Gratis".

"Podsjeća me na pjesmu Džastina Timberlejka, to treba da kaže svojim saradnicima", zaključio je Milan.

(kurir)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.