Zgrabio grudi Hajdi Klum dok je ona pozirala samo u gaćicama (FOTO)
Hajdi Klum

On baš ima sreće!

Zgrabio grudi Hajdi Klum dok je ona pozirala samo u gaćicama (FOTO)

Otkako je početkom godine prekinula vezu s tjelohraniteljem Martinom Kristenom, 41-godišnja Hajdi Klum ne prestaje da pokazuje da se u svojoj koži osjeća odlično.

hajdi

Manekenka i modni dizajner postali su bliski prijatelji dok su zajedno radili na šou 'Project Runway'. A koliko su zapravo bliski, Hajdi Klum (41) je odlučila da pokaže objavom fotografije na Instagramu za koju je veselo pozirala samo u gaćicama, piše 24sata.hr.

Dok ju je Zek Posen (33) jednom rukom obgrlio oko leđa, drugom rukom joj je prekrio grudi. Hajdi, koja je već četiri mjeseca s 13 godina mlađim trgovcem antikviteta Vitom Šnabelom, to nije nimalo smetalo. Manekenka je i ovoga puta dala do znanja da se u svojoj koži osjeća ugodno.

- Treba mi nešto da obučem večeras - napisala je Hajdi u potpisu pored fotografije.

Čini se da Hajdi, koja je majka ćerkama Leni (10), Lou (4) i sinova Henrija (8) i Johana (7), nema problema s objavljivanjem svojih golišavih fotografija u javnosti jer to joj nije prvi put da objavljuje svoje fotografije u toplesu, prenosi Blic.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.