Radu progoni manijak: Bićeš moja ili ničija!
Rada Manojlović

Slučaj prijavila policiji

Radu progoni manijak: Bićeš moja ili ničija!

Pjevačicu Radu Manojlović progoni manijak, kojeg je ona krajem prošle godine prijavila policiji, a po riječima njenih prijatelja ona se plaši za bezbjednost svog dečka Momira Gajića, budući da opsjednuti muškarac ne prihvata da Rada bude sa bilo kim drugim.

- Ili ćeš biti moja ili ničija, jasno joj je rekao jednom njenom nastupu muškarac koji je opsjednut njom. Radi se o starijem muškarcu iz unutrašnjosti koji je pet godina proveo iza rešetaka zbog niza krivičnih djela. Dok je bio u zatvoru, gledao je samo “Pink” i emisije “Granda”. U policiji su Radi, kada ga je prijavila krajem prošle godine, rekli da je opsjednut njome i da mu je ona bila jedina svijetla tačka tokom služenja zatvorske kazne. Ubijedio je sebe da će je, čim izađe, pronaći i otpočeti vezu. Ne prihvata da ona bude sa nekim drugim – priča izvor blizak pjevačici i dodaje da je Manojlovićeva na početku mislila da se radi  samo o velikom fanu, ali kada je on počeo da je prati na svakom nastupu, prijavila ga je policiji.

Nakon informativnog razgovora, pomenuti muškarac je upozoren da će sljedeći put kada se približi pjevačici biti uhapšen.

- Zaista ne želim da govorim o tome. Bilo, prošlo, ne ponovilo se. Cijela stvar je prijavljena policiji i ja se ne bih osvrtala na to – rekla je Rada.

(Telegraf)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.