Prepoznajete li ovu holivudsku glumicu?
Lindzi Lohan

Ibica

Prepoznajete li ovu holivudsku glumicu?

Jedna problematična holivudska glumica nije više ono što je nekada bila. Pojavile su se njene fotografije sa Ibice, a po njima se nikada ne bi reklo da pripadaju nekome ko ima manje od 30 godina...

lindzi1

Lindzi Lohan uslikana je na svom odmoru na Ibici u jednodjelnom, žutom kupaćem kostimu. Ipak, javnost je šokirana njenim tijelom, koje je prilično propalo u kratkom vremenskom roku.

Buran život, narkotici i alkohol učinili su svoje na tijelu ove mlade glumice.

lindzi2

(prva.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.