Kameron Dijaz na korak od udaje?
Kameron Dijaz

Uživa u vezi

Kameron Dijaz na korak od udaje?

Iako je nekoliko puta izjavljivala da uživa u samačkom životu, glumica Kameron Dijaz izgleda je na korak od braka...

Kameron Dijaz je već nekoliko mjeseci u vezi sa muzičarem Bendžijem Mejdenom, a kako neki strani mediji prenose, par već razmišlja o braku. 

"Kameron i Bendži su nerazdvojni već mjesecima i djeluje kao da već žive zajedno. Glumica nikada nije bila srećnija. Upoznala ga je i sa svojom porodicom. Svaki put kada se pojave negdje ne skidaju osmeh sa lica i djeluju zaista zaljubljeno“, rekao je blizak izvor za časopis "Pipl“. 

Nedavno je osvanula vijest i da je Kameron konačno spremna da postane majka i da više ne želi da čeka budući da kraj sebe ima pravog muškarca, piše super žena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.