Evo kako izgleda nekadašnja zvijezda serije
Nikol Egert sa Pamelom Anderson, 1993. godine

Biste li je prepoznali

Evo kako izgleda nekadašnja zvijezda serije "Čuvari plaže" (FOTO)

Nikol Egert , koja je devedestih bila zvijezda serije "Čuvari plaže", danas izgleda znatno drugačije od onoga kako ju je zapamtila domaća publika.

Lijepa Nikol u popularnoj tv seriji bila je na visini zadatka. 

Trudnoća i rođenja sina  donijeli su višak kilograma, pa je Nikol mnoge iznenadila kada se prije dvije godine pojavila u ovom izdanju.

Poslije porođaja Nikol je vrijedno radila na skidanju kilograma.

Međutim, kilograme nije bilo lako izgubiti, prošle godine Nikol je ovako izgledala.

Ovog mjeseca Nikol je učestvovala u jednoj tv diskusiji. Ova mama je i dalje lijepa i harizmatična , ali je zgodno tijelo, čini se, njena daleka prošlost, piše žena blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.