Gven Stefani hrani bebu nasred ulice (FOTO)
Gven Stefani

Majčinstvo na prvom mjestu

Gven Stefani hrani bebu nasred ulice (FOTO)

Sasvim normalna stvar za sve mame, ali ne uvijek i za poznate dame. Međutim, Gven Stefani bez problema, doji svoje dijete na svako mjestu.

gvenstefani1

Dok se odmarala na Sardiniji, Gven Stefani provodila je vrijeme i sa svojom bebom, koja je u jednom trenutku i ogladnila.

Ne obazirući se na ostale prolaznike, Gven je jednostavno podojila svoje dijete, dok je njeno obezbjeđenje pokušavalo da je zaštiti od radoznalih pogleda.

Ipak, možda će joj zasmetati kada vidi da su i paparaci jedva dočekali ovaj trenutak.

Prije nekoliko dana, ona je na putu takođe imala ovakav momenat, samo što je tada paparaco bio njen suprug.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.